Proletaarne homaar
Sulatage pannil tükk võid. Lisage üks viilutatud või hakitud küüslauguküüs. Lõikuge või sisse parajateks ampsudeks makrapulgad. Maitsestage veidikese soola ja sidrunipipraga. Kuumutage, aga ärge pruunistage. Serveerige koos külma alkoholivaba õllega.
Kuidas tulemus oli?
Ma ise avastasin millalgi, et kõige odavamad krabipulgad on supi sisse tükeldada täitsa head. Just kõige odavamad, kõige väiksema makra- ja suht suure tärklisesisaldusega, sest see tärklis paisus keedes meeldivalt, tulemus oli nagu pehmed õrnad krabimaitselised klimbid. Suurema makrasisaldusega pulkadel lahustus maitse supi sisse laiali, see oli nagu raiskamine.
Tundub kasulik idee, sest kõige odavamad kalapulgad on veits vastikud.
Mina tegin makrast, see on natuke teine asi. Kuigi gurmaanide jaoks on nii krabi- kui kalapulgad ilmselt üks ja sama frankenfood.
Minu arust söövad kõik gurmaanid vajadusel / salaja / vahelduseks kõike – KÕIKE. Igatahes aitäh retsepti eest… :)