tavainimene

Proletaarne homaar

Posted in * by tavainimene on 09/05/2020

Sulatage pannil tükk võid. Lisage üks viilutatud või hakitud küüslauguküüs. Lõikuge või sisse parajateks ampsudeks makrapulgad. Maitsestage veidikese soola ja sidrunipipraga. Kuumutage, aga ärge pruunistage. Serveerige koos külma alkoholivaba õllega.

4 kommentaari

Subscribe to comments with RSS.

  1. nodsu said, on 09/05/2020 at 20:25

    Kuidas tulemus oli?

    Ma ise avastasin millalgi, et kõige odavamad krabipulgad on supi sisse tükeldada täitsa head. Just kõige odavamad, kõige väiksema makra- ja suht suure tärklisesisaldusega, sest see tärklis paisus keedes meeldivalt, tulemus oli nagu pehmed õrnad krabimaitselised klimbid. Suurema makrasisaldusega pulkadel lahustus maitse supi sisse laiali, see oli nagu raiskamine.

  2. kaarnake said, on 10/05/2020 at 12:55

    Tundub kasulik idee, sest kõige odavamad kalapulgad on veits vastikud.

    • tavainimene said, on 10/05/2020 at 18:31

      Mina tegin makrast, see on natuke teine asi. Kuigi gurmaanide jaoks on nii krabi- kui kalapulgad ilmselt üks ja sama frankenfood.

    • _kaur_ said, on 10/05/2020 at 22:16

      Minu arust söövad kõik gurmaanid vajadusel / salaja / vahelduseks kõike – KÕIKE. Igatahes aitäh retsepti eest… :)


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: