tavainimene

Kolesterool, sind vaid loon

Posted in * by tavainimene on 22/11/2011

Võta pakk Finn Crispi eriti õhukesi näkileibu. Väike kiles pakk sobib hästi. Võid ka kaks pakki võtta. Kasta iga leib korralikult üleni märjaks, raputa liigne vesi maha ja jäta leivad kaane all kümnekonnaks minutiks pehmenema.

Nüüd võta pakk suitsulõhe-õlleampsu (150 grammi). Mikserda segamini poole kuni terve topsi rasvata kodujuustuga. Võid lisada veidi värsket tilli ja paar tilka sidrunimahla. Määri saadud segu õhukese kihina pehmenenud leibadele, keera nad tihedalt rulli ja pane jahedasse tõmbama. Naudi kange kohvi või kerge heleda õllega.

Ülejäänud täidist (kui seda jääb üle) võid süüa leivaga, koorega küpsetatud kartuliga või ka lihtsalt niisama.

Üks vastus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Morgie said, on 22/11/2011 at 09:09

    hrrrr….


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: