tavainimene

Väiksed rõõmud

Posted in * by tavainimene on 13/09/2010

Eelmine sügis avastasin enda jaoks kõrvitsa uues rollis — nimelt supi sees. Sel aastal suutsid meeldivalt üllatada punapeedid. Ma olin neid seni ikka ainult keetnud ja salatiks riivinud. Aga nüüd proovisin peediribasid ahjus küpsetada, natukese õli ja soolaga, mõned küüslauguküüned sekka visatud. Tulemus on kordamist väärt. Toorjuustuga maitses hea ja maksapasteet oleks ka kõrvale sobinud. Kaalikaikaldus ei tundugi enam nii nukker.

4 kommentaari

Subscribe to comments with RSS.

  1. sesamy said, on 13/09/2010 at 19:56

    Kui sul peeti üle jääb, proovi seda ka:
    http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=7727

  2. tavainimene said, on 13/09/2010 at 21:09

    Tundub täitsa huvitav, aga ma asendaks võib-olla sinihallitusjuustu fetajuustuga.

  3. notsu said, on 16/09/2010 at 05:31

    Köömned sobivad sinna küpsepeetide juurde samuti väga hästi, selles mõttes nagu kaalikabukett, et köömned ja küüslauk. Rosmariin on kah tore variant, a üksvahe oli mul sõltuvusele lähenev maania peeti salvei ja kaneeliga maitsestada. Kui just mitte röstitud köömnete ja koriandri uhmerdisega.

  4. tavainimene said, on 16/09/2010 at 10:59

    Nohjah, mina olen sedasorti lihtne kodukokk, kellel kaneel käib ainult õunakoogi peal. Koriander ja fenkool mulle ei maitse, salvei-tüümiani-rosmariini voorusi tunnustan rohkem teoreetiliselt. Igapäevatoidu sisse käib ikka sool, must pipar, sibul, küüslauk, till ja loorberileht. Või siis, häbi küll, mingid Santa Maria valmissegud.


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: